Μεγάλη επιτυχία και πολλά χαμόγελα στο ταξίδι – έπαθλο του δεύτερου διαγωνισμού πωλήσεων της Welcome Insurance Network.

 

Για πέντε ημέρες, οι επιτυχόντες συνεργάτες του δικτύου της Welcome Insurance Network είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Παρίσι, να γνωρίσουν από κοντά την πόλη του Φωτός, να διασκεδάσουν αλλά και να συσφίξουν τις σχέσεις τους, ανταλλάσσοντας εμπειρίες και γνώσεις γύρω από την ασφαλιστική αγορά και όχι μόνο.

Η πρώτη μέρα κύλησε γρήγορα, αφού οι βραβευθέντες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν και να θαυμάσουν τα βασικά αξιοθέατα του Παρισιού, όπως τον Πύργο του Άιφελ, την Παναγία των Παρισίων και την Αψίδα του Θριάμβου. Η δεύτερη μέρα του ταξιδιού της Welcome Insurance Network είχε αέρα αυτοκρατορικό, αφού οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν  στο μαγευτικό ανάκτορο των Βερσαλλιών και τους υπέροχους κήπους του, ενώ για τους φιλότεχνους το πρόγραμμα είχε φυσικά και επίσκεψη στο αξεπέραστο Μουσείο του Λούβρου.

Για την τρίτη ημέρα, η Welcome Insurance Network είχε επιφυλάξει μια έκπληξη στους συνεργάτες της, καλώντας τους να ανακαλύψουν το παιδί που κρύβουν μέσα τους, αφού το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένα σε επίσκεψη στην Disneyland!  To ταξίδι ολοκληρώθηκε με ελεύθερο πρόγραμμα, που έδωσε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ανακαλύψουν την μαγεία του Παρισιού σύμφωνα με τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα, αφιερώνοντας χρόνο σε μουσεία, βόλτες στις γραφικές γειτονιές, ψώνια ή απλά, ξεκούραση στα παραδοσιακά μπιστρό.

 

  Στην καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων συνεργατών, οι βραβευθέντες, αφού παρέλαβαν τα αναμνηστικά διπλώματά τους, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους, ευχόμενοι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τη νέα χρονιά, και ακόμα περισσότερα τέτοια ταξίδια και σε άλλους προορισμούς.

Η Welcome Insurance Network επιθυμεί να συγχαρεί θερμά τους συμμετέχοντες συνεργάτες στο ταξίδι στο Παρίσι, Νικόλαο Γεωργίου και Μαρία Μπούσιου, Κώστα Καλογράνη και Ειρήνη Μπακογιάννη, Κώστα Καραγιάννη, Σπύρο και Όλγα Κριεζή,  Κώστα και Ελευθερία Μανδηλαρά, Δημήτρη Νικοδημητρόπουλο, Ζήνωνα Ορφανουδάκη και Μάχη Γκουμά, Μαρία Σταματίου και Μαίρη Κούρτη.